Contact

Soseaua Nordului 62 D, Bucuresti

tel:+

Informatii clienti

Pentru informatii suplimentare puteti verifica pagina noastra de suport, sau trimiteti un mesaj.

INVESTITII

Context

Proiecte & investitii

Se impune repornirea Electrocentrale Borzesti intrucat în zona Moldovei este un dezechilibru energetic în sistemul de furnizare a curentului electric, prin scoaterea din functiune a unitatilor de producere curent electric precum CET Bacau, CET Suceava și partial CET Iași și având în vedere că se doreste interconectarea SEN din Romania cu SEN din Republica Moldova.

Realizarea investitiei contribuie de asemenea la obiectivele strategice nationale privind siguranta energetica, dezvoltarea durabila si cresterea competitivitatii.

Enhanced Services

Maintenance Services

Technical Services

Solar Panel Services

Play Video

why choose us

Save the Planet by Using Renewable Energy

Why Us

iRecco is among the world’s leading renewable energy solutions provider that is revolutionising and redefining the way sustainable energy sources are harnessed across the world. Present in 18 countries across Asia, Australia, Europe, Africa and the Americas, Veztaz is powering a greener tomorrow.

0 18000
+

Installed capacity

0 12000
+

WTGs Installed

01
we offer

Best Solution for
Your Home

02
we offer

Special Corporate
Solutions

Investitii in derulare

investitii

Electrocentrale Borzesti face primii pași spre retehnologizarea termocentralei, pentru desfășurarea activității industriale energetice “Arderea combustibililor in instalatii cu o putere termica nominala totala egala sau mai mare de 50 MW” pe amplasamentul CET Borzesti, situat în municipiul Onesti, strada Fantanele nr. 16, judetul Bacau.

Primul pas este retehnologizarea Grupului 7 precum si a Grupului 8 de pe platforma CET Borzesti prin eficientizarea unei instalatii existente de generare energie electrica si transformarea acesteia intr-un ciclu combinat avand capacitate electrica similara.

Grupul 7 va fi format din trei grupuri cu generatoare electrice antrenate de turbine cu gaze, cazane recuperatoare pentru producere de abur de medie presiune și două grupuri cu generatoare electrice antrenate de turbine cu abur, iar grupul 8 va fi format din 2 grupuri cu generatoare electrice antrenate de turbine pe gaze si cazane recuperatoare pentru producere de abur de medie presiune și un grup cu generatoare electrice antrenate de turbine cu abur, care necesită alimentarea cu gaze naturale.

Puterea electrica instalata totala a celor două grupuri va fi de 369 MW.

Investitia are ca tinta inlocuirea unei tehnologii poluante și mult depasite, cu consum excesiv de energie și cu impact semnificativ asupra mediului, cu tehnologii performate de ultima generatie, care prin solutiile tehnice prezentate corespunde cerintelor si reglementarilor UE.